Tuuli Solar Hybrid Street valot

Tuuli Solar Hybrid Street valot. Tuulen ja auringon katuvaloja myös kutsutaan Solar hybridi katuvalojen Tuuli ja aurinko katuvalojen: kaksi latauksen tila auringon katuvaloja on suunniteltu

Tuotetiedot

Yangzhou kirkas aurinko ratkaisuja Co, Ltd on yksi johtavista Kiina tuuli solar hybrid katuvaloja valmistajat ja toimittajat sekä ammatillinen yritys, olemme meidän oma tuottava tehdas, joka pystyy tuottamaan paras ja uusin tuuli solar hybridi katuvalojen, tuuli, aurinko hybridi katuvalojen, tuulen ja auringon katuvaloja, solar hybridi katuvalojen, tuulen ja auringon katuvaloja tuotteet , voivat ostaa tai tukku-tuotteet meiltä.

Tuuli Solar Hybrid Street valot.
Tuulen ja auringon katuvaloja myös kutsutaan Solar hybridi katuvalojen

Erikoisartikkeli-lta tuulen ja auringon katuvaloja:
Kaksi latauksen tila auringon katuvaloja on suunniteltu yhdeksi yhdistetty järjestelmä, jos ei auringonvalo mutta ei tuulivoimaa, aurinkopaneeli voi Lataa akun, samaan aikaan, onko tuulivoima mutta ei auringonvalolta, tuulivoimalan ladata akun. Jos molemmat tuulen ja aurinkoenergian riittää, niin lataa akkua.

Joissakin malleissa tuuli Solar Hybrid auringon katuvaloja:

Nimi: Solar Hybrid Street valot
Malli: BRW-W1
Suunniteltu Power: 30W-120W

Nimi: Solar Hybrid Street valot
Malli: BRW-W2
Suunniteltu Power: 30W-120W

Etuna Wind Turbine Solar Hybrid Street valot

A.Generating valtaa vuorokauden aurinkopaneeli tuottaa sähköä auringon päivä ja solar wind turbine tuuli päivällä ja yöllä, yhdentymisen aurinko- ja tuulienergian tehdä auringon katuvaloja toimii myös vakaampi.

B. tasapaino kausiluonteinen teho ero tuuli- ja aurinkoenergianC. riippumattoman, ei kaupungin ruudukkoa kaapelinD. pidempi akunE. helppo asentaa, helppo käyttää, soveltaa useimmilla teilläF. älykäs valaistuksen ohjausjärjestelmä, huoltovapaa

Tärkeitä sovelluksia tuuli Solar Hybrid Street valot
A. viihtyisä. B. päätietä kaupunkia; C. koulu tien; D. jalkakäytävä; E. reittiä; F. Farm & ranches valaistus
G. Villa valaistus; H. maiseman valaistus - park, neliö jne. I. varsinkin käytetään niille alueille, joiden hyvä tuulivoima

BR aurinko merkki tuuli turbiini Solar hybridi katuvalojen:
BR aurinko on useita tuuli turbiini solar valaistus hybridijärjestelmä suunniteltu eri kantavuus ja luonnonvarojen kunnossa, hybridijärjestelmä vaatii tarkkoja laskelmia ja suunnitelman mukaan sovellus, kadulla tien kunto, sääolot, maasto, jne. Muuten järjestelmä on ongelma kuten tehoton valaistus, täydellinen vallassa satanut kausi tai jopa turvallisuuskysymys. Lähetä meille sinun kantavuus ja käyttöalan sähköpostitse me lainata sinulle selväksi mukautetun suunniteltu ratkaisu vastaavasti.

BRW-W1 asennus

BRW-H1 asennus

BRW-D1 asennus

BRW-D2 asennus

BRW D3 asennus

BRW-B1 asennus

Arvoisa vastaanottaja, ostopäällikkö
Kiitos ajastasi käsittelyssä sivuiltamme tuuli-aurinko hybridi katuvalojen huolellisesti, jos sinulla on oma suunnittelu- tai yksityiskohtainen vaatimus, voit lähettää meille sähköpostia.
Myös jos et tiedä suunnittelu, voit kertoa meille keli kuten tie pituus, tien leveys, kuinka monta kaistaa? Sitä käytetään valoa kaupungin Iso tie tai vaalea pieni FreshPress? Niin, että suunnittelemme sinulle.
Myös kerro meille mikä kaupunki olet kotoisin, jotta voimme tarkistaa aurinko ja sää olosuhteet, ennen kuin teet malleja.
Pls lennättää lähettää postissa sales@brsolar.net
Kiitos vielä kerran aikaa ja toivon liiketoimintaa yhdessä suuret markkinat tuuli solar hybridi katuvalojen.

Tutkimus