Etusivu > Kulttuuri/Teachers & Uutiset > Sisältö

Maailman Viimeisin menestyksekkäästi kehittänyt suuritehoiset LED Street-lamppu

Aug 04, 2015

Johtava valaistusalan, Kiina Shi mennä uudelleen yritysten saavuttaa suuri teknologinen läpimurto, kehittänyt menestyksekkäästi power 480W power LED-kadun lampun maailmassa, suuri teho ja kirkas valoa lähettävä diodi (LED) täyttää road valaistus pitkään valloittamaton tätä kansainvälistä ongelmaa.

Se ilmoitti, että verrattuna tavanomaisen valaistus, LED valo superior energiansäästöä ympäristönsuojelun tunnetaan nimellä "2000-luvun uusi valonlähteen", myös "Yksitoista-Viisikon" pääsuunnitelmana ensisijaisten hankkeiden energia-alalla. Shi mennä maailman Shang kehitetään eniten valtaa LED-kadun on kansainvälistä kärkeä teknologian kehittymisen perusteella Shang riippumaton ja, yhden lampun pääsee 480W, suurin Valotehoste pääsee 84lm/W, uudet tuotteet ovat käytetyt patentti kevyt hallinta aparaatti ja jakelu Valosuunnittelu tekee katuvalaistus alueellisen muodon sääntöjen astetta yhtenäinen , ja tehokas estää häikäisyä valoa, kun on enemmän korkea ottaa valoteho, koko meet moderni valaistus väylämalli vaatimukset. Kolmen pesän rakenne teknologian ja tuotteiden patenttihakemuksen, lamppu, LED-valo ja LED säätöpiirin käyttää omaa seal-tilan onkalo, LED-valonlähde ja kilparadasta lisäämättä lämmönsiirto tapauksessa etäisyys ei ole suoraa, parannettu vakautta piiri ja edelleen pidentää lamppujen käyttöikää. On selvää, että Fordin tuotanto LED-240W ja LED-480W Street ja valoefektejä valon ja varjon yli 400W, 800W suurpainenatriumlamput historia.

Shi mennä suuritehoiset LED-kadun lampun kevyt Yhdysvaltojen valkovaloledit LED CREE yritys pelimerkkejä, joka johti valonlähde tuotteiden suurin valoteho ylitti 84lm/W ja on alhaiset tuotantokustannukset, suorituskyky vakautta, markkinoille, tehokkaita, energiaa säästäviä pitkän elämän, hyvä värintoistoindeksi, kylmä valonlähde, ympäristö-, korvaa perinteisiin valonlähteisiin, kuten HPS on selviä etuja etuja.

Mukaan Shi mennä tuotemerkin johtaja käyttöönotto johti elämää tavallinen katu lamppu 4 kertaa, LED katuvalojen Viimeisten 12 vuoden aikana muuttamatta. Lisäksi maakunnassa on LED-lampun suurin etu. Jos kansalliset maantie kaikkea LED-valot, kun voit säästää sähkönkulutus lähes vuoden 5 miljardia-kilowatti. Muuntaminen on tallentaa 2 miljoonaa tonnia vakio hiiltä, vähentää CO2 päästöjä 1 miljoonaa tonnia, vähentää SO2-päästöjä 43000 tonnia VALODIODI lamppu tekniikka, taloudellisten, sosiaalisten ja ympäristöhyötyjen kasvaa ja tuli entistä tärkeämpiä.