Etusivu > Kulttuuri/Teachers & Uutiset > Sisältö

Teknologiset innovaatiot nopeuttaa Solar Thermal teollisuus päivittäminen

Aug 04, 2015

Solar thermal teollisuus voidaan sanoa tänään "hot vedestä lämmön" kokenut "kaupallinen teollisuuden", "hajallaan yhdentymistä" tekniikan. Teknisiä innovaatioita ja läpimurtoja lähivuosina, solar thermal teollisuus on jo "korkea lämpötila", "teollisuuden energian käyttö" "solar rakentaminen yhdentymisen" olosuhteisiin teollisuuden parantaminen.

Täytä 150 ℃ lämpötila tekniikka

2000-luvulla Kiina tuli aika nopea kehitys, suuryritysten tullut kerran tuettu, alhainen kilpailun teollinen sykli ennen lämpötila solarenergiakäyttöihin lopetettava kuuma tasolla johtaa. 2010, 150 ℃ lämpötila alueella teknologian tyhjä solar lasillinen tyhjiö Aseta putki ja elektroniputki asetettu kuuma laite saatavilla, vain todella saavuttaa on solar hakemuksen kuuma lämpöä muutoksen, avattu on aurinkolämmitys jäähdytys ja meriveden suolanpoisto ja teollisuus- ja maataloustuotteiden kanssa kuuma, useita sovelluskenttä yhdellä iskulla tuli aurinko kuuma käyttäen tärkein virstanpylväs--ei vain voi on kuuma , voi myös tehokas sähköntuotannosta.

Itse asiassa elektroniputki keräilijöiden "power" osien vaihtamista solar vedenlämmitin kokea CPC-U vacuum tube keräilijät ja titanium pinnoite "Titaani kulta" tyypillinen siirtymäkauden. Linuo ryhmä menestyksekkäästi kehittänyt CPC-U vacuum tube keräilijät jopa 120 ℃ kuumaa vettä ole antanut ainoastaan suuren mittakaavan aurinko kuuma vesi-insinöörin, polttoaineen säädetyn lämpötilan tekniikka syntyi.

Integroitu teollisuuden lämmitysjärjestelmät

Vähähiilisen aikakaudella, on tullut yksi koordinointikeskusten energiansäästön, rakennuksen energiatehokkuus, teollisuuden energiansäästö on kansallisten energiansäästöä päästöjen vähentäminen etusijalla. Energian kokonaiskulutuksesta teollisuuden energiankulutuksen vie koko yhteiskunnan 70 % tausta, solar teollisuus lämpöenergia on etusijalla ja teollisuuden lämmön keskittynyt 80-250 ℃ solar yritykset ennen myrsky todellisuutta.

Vaikeuksista huolimatta CPC lämpötila perustuu aurinkoenergian tekniikka yhdistää uuden kattilan lämmitysjärjestelmän kanssa solar kaasukattila järjestelmä oli onnistuneesti kehitetty aikataulussa. Tämä integroitu joukko systeemi perustuu 5200 neliömetriä säästää 1156 tonnia vakio hiiltä, hiilidioksidipäästöjen 3005 tonnia kuuma alueen loppuun tuoteinformaation päässä asuin teollisuuden muutoksille.

Split-täydellinen yhdistelmä tekniikkaa ja arkkitehtuuri

Aurinkoenergian lämpöä käyttö teknologian tutkimuksen vaiheisiin verrattuna "rakentaminen" on kastettu koko kehitysprosessin. Monta vuotta sitten, vedenlämmittimet vain lykätä siviili vaiheessa enemmän kuin ratkaista asennus aurinkoenergia omaisuusriidat, arkkitehtuurinen moninaisuus kuin suurempi vedenlämmitin liiketoimintavaatimusten epäjärjestys.