Etusivu > Kulttuuri/Teachers & Uutiset > Sisältö

Aurinko LED-kadun valot tahto korvaa AC-LED katuvalojen

Aug 04, 2015

Nyt ehkä vain harvat epäillä LED Katuvalaistus suhteessa HPS lamppu etuja. On valitettavaa, että LED-lamppujen vielä käytetyimmät AC virtalähde, AC piirejä toisaalta valotekniikan on jo erittäin kypsä ja aurinko katuvalojen siellä monet tekijät, epävarma kuitenkin toisaalta tärkein valintaperusteeni oli alkuinvestointi on liian suuri jättää monia etuja aurinkoenergiaa.

Tunnettu aurinko-yhden tärkein etu on ehtymätön ja puhtain uusiutuvien! Se jälkisäädös ratkaista maapallon lämpenemisen ongelmaa! Se lopulta korvaa kaikki energia!

Vuorotellen LED valot aurinko LED-valot?

Mutta todellakaan halua korvata kaikki energia aurinkoenergialla on edelleen pitkän aikavälin ja työläs tehtävä, vaikka aurinko energian kaikkialla, sen kokoelma on kuitenkin joitakin altistuminen alueella. Aavikko on kaikkein ihanteellinen sijainti, mutta pitkän matkan siirto- ja kuluttaa paljon kalliita kuparilanka, vain arvon vieressä autiomaassa kaupungit kokeilla. Taas suurissa kaupungeissa tiheään asutuilla alueilla on hyvin vaikeaa löytää tyhjä avoimia tiloja. Rajoittaa taloudelliset edellytykset maaseutualueilla ja ovat todennäköisesti nyt laajamittaisesti. Kaikista uusista asioista kannattaa aloittaa puuhastelun ja käytön "paljasjalkainen" lähestymistapa, katuvalaistus on yksi paras ensimmäinen aurinko pilottihanke. Lisäksi energian säilyttämistä ja päästöjen vähentäminen on puolustanut hallitus kuin Saksan valtion tukien myydä. Onneksi Street hanke on hallituksen hanke, tehdään hallituksen hinnoittelu. Hallitustason päättäjille on ymmärrettävä selvästi, LED-lamput on korvaa korkea paine natrium-lampun aurinko LED-kadun lamppu on varmasti korvaa AC power LED-valot.