Etusivu > Kulttuuri/Teachers & Uutiset > Sisältö

Solar kuinka liikkua kaupunkiin?

Aug 04, 2015

Tällä hetkellä aurinko, rakennus integroitu solar thermal käyttö yrityksen asetetaan lukuisia edessä elämään läpi. Älä tee sitä, tarkoittaa, että yritykset menettävät aloitteen tulevaisuudessa markkinoiden kilpailua. Tehdessään edessään valmistajien siirtymisestä järjestelmätoimittaja suossa.

Tänä vuonna monet kotimaan solar vedenlämmitin liiketoimintaa hieman masentunut: maaseudulle politiikan vaikutus heikkenee, markkinoiden kysyntään, heikko kilpailu, edessä kaupunkien siirtyminen maaseudulla luottaa maaseudun markkinat ja kostea selvisi päivän päätteeksi.

Poliittinen tuki on kasvamassa

Keskipitkän ja pitkän aikavälin kehityssuunnitelmaan uusiutuvan energian maassa selkeästi tavoitteet solar thermal käyttöä on edistettävä aurinkoenergialaitosten, aurinko veden Lämmitys hankkeen ja rakentaminen auringon lämmön ja jäähdytyksen demonstrointihanke kaupungin kehittämiseen. Maaseudulla ja pikkukaupungeissa edistää kotitalouksien aurinko vedenlämmitin, aurinko- ja solar liedet. Vuoteen 2020 mennessä kansalliset lämpö kerää alueen 300 miljoonaa neliömetriä aurinko vedenlämmittimet ja muut solar thermal käyttö, vaihtoehtoisten energialähteiden tuotantokapasiteetti oli 60 miljoonaa tonnia vakio hiiltä.

Viime vuosina valtiovarainministeriön Asuminen, valtiovarainministeriön Act käyttöön "uusiutuvat energialähteet rakentaminen esittelyä" projektin kannustamaan ja edistämään paikallishallinnon yhtenäinen rakennussuunnittelun uusiutuvia energialähteitä suunnittelun soveltaminen aurinkolämpöjärjestelmät. Liang Junqiang sanoo "Kaksitoista-Viisikon" aikana valtion rakentamiseen integroitu aurinkoenergian kehittämiseen myös lisääntyä edistävää, alkuperäinen demonstrointihanke osoitti maaseudun county ja muilla aloilla kaupungin päivitysprosessin aikana, ja edelleen laajentaa malli kaupunkien lukumäärän. ”

Murtaa perinteistä ajattelua

Tänä vuonna hallitus rakennetaan maassa tänä vuonna 10 miljoonaa yksikköä asuntojen seuraavien viiden vuoden aikana rakentaa kaupunkien alhaisen tulotason asuntokohteita 36 miljoonaa yksikköä. Tämän politiikan julkaisu uudelleen sekoittaen kuuma rakennus integroitu solar thermal kotimaiset yritykset osallistua kehittämiseen innostusta ja motivaatiota. Linuo: Paradigma aurinko, sade ja muut yritykset ovat myös selkeitä, mahdollisuus hyödyntää kohtuuhintaisia asuntoja, edistää rakennus integroitu sovellukset.

Solar yritykset uuden kehityksen on oltava, "kysyntään, rakennus- ja Kiinteistöalan development enterprises ratkaista lämpöhuolto ja antaa heille todellinen tarve ratkaisuja ja palveluja näkökulmasta." Jotta voidaan rikkoa nykyiset pullonkaulat rajoittaa rakennus integroitu aurinko thermal soveltamista.