Etusivu > Kulttuuri/Teachers & Uutiset > Sisältö

Kannettava aurinko-käyttöinen talo näkyy Shanghaissa Yhdysvallat-tapahtumaan

Aug 04, 2015

Tongjin yliopiston opiskelijaa suunnittelemaan ja rakentamaan solar säiliön 16 Shanghai tarjoaa uuden tavan ihmisille vähähiiliseen elämän ja pidetään Washingtonissa tämän vuoden syyskuussa 2011 USA Solar Decathlon.

Samana päivänä, kustannukset $ 250,000, 6 säiliötä kootaan y-muotoinen tila, täysin varustettu huonekaluissa ja sähkölaitteissa, joita kaikki aurinkosähkö kotona "Sun room kontti" herätti huomiota.

Toimittajat on kohtaus näki, yhteensä 90 neliömetriä tilaa, voi majoittua perhe "mukava" aurinkotalo bambu lattia lattialle, toisella puolella talossa on taittuva bed poimia seurasi kaappiin. Toinen puoli on täysin varustettu keittiö ja kylpyhuone, katto aurinkopaneelit perustaa sähkö ja lämmin vesi, elävä vesi jäteveden puhdistusjärjestelmä. Pieni olohuone on sekä ravintola että kirjaston toimintoja. Taloja Etelä avoimia, 2 astiat 120 asteen kulma asennus on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman kuvakulma. Lattiasta kattoon kontti yhteys suoraan ulkoinen terassi ja takapiha ennen oven lasi. Vain taloa valtava metalli salpa molemmin puolin toimii muistutuksena Tämä ihastuttava talo liittyy raskas säiliö.

"Katto,- ja seinä- ja maanpinta on korkean suorituskyvyn uuden tyhjiöeristys jäseniä. aurinko kuuma asettaa kuuma ja ilmastointi hukkalämmön kierrätys, integroitu yhden, parantaa on solar yleistä tehokkuutta käyttämällä ", projektijohtaja, ja Tongji yliopisto vihreä rakennus ja uusi energia tutkimus Center sijainen johtaja Tan Hongwei käyttöön on Sun asunto yhtenäinen kohteita rakennuksen energiaa säästävää teknologiaa, kuten käyttämällä kevyitä ohjausputki tulee luonnonvaloa käyttöön sisätiloissa , katto on sade ja vesi takaisin järjestelmän suurin luonnonvarojen käyttäjä.

Lisäksi Sisäuima ympäristön seurannan energianhallinta, laitteiden hallintaa, ja muiden digitaalisten, tiedon visualisointi, asuntojen tuotantoon, energiankulutus, elinympäristön ja muiden tietojen reaaliaikainen visuaalinen näyttö, 3G-matkapuhelinten ja muiden mobiilien päätelaitteiden voidaan käyttää myös etävalvonta.