Etusivu > Kulttuuri/Teachers & Uutiset > Sisältö

Uusi aurinko powered vihreät valot Pop

Aug 04, 2015

Kaikkien tietoisuutta energiansäästöä ja ympäristönsuojelua kasvaessa monia tuotteita vastinetta rahoillesi alhainen kulutus ja energiansäästöön suuntiin kehittäminen. Meidän puolellamme, ja monet julkiset tilat. Nyt on suosittu ulkomailla uusi aurinko-käyttöinen ympäristöystävällinen katuvalojen, voi olla aurinkoenergialla ja tehnyt suuria maksuja energiansäästöä ja ympäristönsuojelua.

Tämä uusi ympäristöystävällinen valaisimet LED valon lähde korkeus 4,5 metriä, erityisesti laskennan jälkeen voi tavata vain mahdollisimman paljon valaistus tarpeisiin. Katuvalojen auringon valoenergian laitteet asennettu päälle lamppu vinot tavalla jokainen katu lamppu PV laitteita ala on 1,3 metriä. Kun liian aurinkoista kun sinulla on huipputeho aurinkokennojen lähtö niin 165 190Wp.

Kunkin valaisimen on sisäänrakennettu kahden akun moduulit mahtuu 230 ampeeri aika-lta eksponentti, voi tarpeisiin valaistus illalla. Mutta olla turvallisella puolella uudet valot myös kytketty sähköverkkoon, taata sadepäivinä peräkkäin ei saada aurinkoenergian osalta, on edelleen käytössä. Lisäksi sisäänrakennettu älykäs ohjausjärjestelmä, voit myös laskea Sunrise ja sunset aina vuoden niin, että voit hallita kytkimet.