Etusivu > Kulttuuri/Teachers & Uutiset > Sisältö

LED-valot kuin pienempi, perinteistä katuvaloja sininen

Aug 04, 2015

Lin Yandan arviointi epämukavuutta häikäisyä perinteisiä normeja ja perustuu perinteisen luonteen valonlähde, ei välttämättä sovellu LED-valot, esimerkiksi samalla valoisuudella kuin perinteinen LED-lamput pienempi, tämä saattaa lisätä epämukavuutta häikäisyä. Lisäksi tyypillinen valkoinen LED sininen osa taajuuksista enemmän energiaa, se voi myös aiheuttaa lisää häikäisyn, koska perustuu aiempien tutkimusten samalla valoisuudella yhteydessä kirkkaampi näkemys sininen valo.

Tutkimuksessa joukkue suunniteltu laboratorio, jossa, jäljittelemällä eri road valaistusolosuhteissa. Tutkimushenkilöstön se tilaa maa- ja pinta kaikki päällystetty musta, ja tilaa ympärillä sijoittaa eri valo jäljitelmä tumma tie Shang LED katu valaistus asema, tutkimus henkilöstö säätö kevyt, perustettiin 72 lajien eri valaistusolosuhteissa, vapaaehtoisten tarkkailija oli vaatimuksia ei ole mukava häikäisyä valoa tasolla määriteltyyn, yhteensä 9 luokan avaruus polveutua "nöyrä" "stand".

Häikäisyn testi ennen testiä, on joitakin vertailukohtia Lin Yandan sanoi: "Vaikka epämiellyttävä valokeilassa perinteinen lähde LED-valot ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä, mutta voi vaikuttaa comfort valokeilassa tekijät edelleen." Tutkijat muutettu kokeellinen neljän pisteen valaistus järjestelmäparametrit: kirkkautta LED valaistus, taustan kirkkaus tarkkailijan näkökulmasta dimensioista LED-valot, LED ja tarkkailla näky kulma.