Etusivu > Kulttuuri/Teachers & Uutiset > Sisältö

LED High Bay on tällä hetkellä yleisesti

Aug 04, 2015

LED highbay tänään monien hyödykkeiden ovat alkaneet nousta markkinoilla, monet ihmiset ovat osoittaneet, että valtion, markkinoiden ihmiset ovat huolissaan, highbay ja korkean teknologian tuotteiden Bay-valo teknistä kokemusta tämän vuoksi tehokkaasti liiketoiminnan pienentyessä. Tämä on epäilemättä järkyttynyt highbay markkinoilla, highbay tukkukaupassa on riskialtis investointi. Sanoa, jos tämä työskentelevien huono miner lamppu on todennäköisesti aiheuttaa onnettomuuksia tapahdu, kaivos valot kaikissa vaiheissa tuotannosta ei voida sivuuttaa.

LED korkea Bay on tällä hetkellä yleispätevästä maailma, mutta on monet valmistajat jäähdytyselementin suurteho-LED kaivos valot eivät ole löytäneet ratkaisua nyt luottaa yhteen aluminum's lämmönjohtavuus on täyttänyt lämmön johtuminen LED kaivos valot kysyntä. Tehokas lämmönjohtokyvyltään siellä ei vaikuta lamppu. Kiihottaa Elostelu Tekniikka kaivos lamppu päättäjät ovat kaikkein kriittisiä. Mutta koska teknologian muuttumisen ja innovaatioiden, työskenteli highbay jäähdytin. Rooli jäähdytyselementti imeytyy alustan siru lämpöä kulunut ja levisi ympäristöön ja LED siru lämpötila normaali.

High Bay, vuotta markkinoilla on nähtävissä kasvussa, jos voi nostaa kynnystä, että markkinoiden kalliit hinnat, meillä ei olisi mitään sanottavaa, mutta huolestuttaa, että nyt on olemassa monia väärennettyjä tuotteita markkinoille myös vie tilaa markkinoilla hinta on hyvin korkea, vaikea erottaa tosi- ja EPÄTOSI. Highbay tukkukauppiaat, useimmat eivät ymmärrä tekniikka, he eivät tee mitään myyntiä tai valitse voimakkaita mittakaavassa, on erittäin suuri markkinaosuus ja hyvä maine massat valmistajista. LED highbay hintoja korkeammat raaka-aineiden lähialojen säännellään, joka olisi selkeämpi tapahtua.