Etusivu > Kulttuuri/Teachers & Uutiset > Sisältö

Suuritehoiset LED katu lamppu jäähdytys

Aug 04, 2015

Päätös johti kasvi valaistukseen useiden keskeisten teknologia, termiikki aikoa on erittäin tärkeä osa, mutta myös rajoittaa sen käyttöä yksi eniten käytetty tekniikoita. Toisin sanoen termiikki Aikoa suoraan määrittää LED kasvien valaistus suorituskyvyn etuja ja haittoja sekä varsinainen hakemus voi onnistua.

A, teho LED lämpö ratkaisu

Virran merkkivalo on LED-tehtaan lamppu perus hehku lähde, tällä hetkellä siru electric p kevyt hyötysuhde on alhainen, vain 15 prosenttia ~ 20 %, siru fyysistä kokoa 1 ~ 6125 mm 2, alue on pieni, power tiheys ja lämpö on suuri kulutus voimalla 80 % ~ 85 % on muuntaminen lämpöä ja jaettiin pois ja siru lämpötilan on arvostettava Shi , hehku aallonpituus muuttuja pitkä, väri tapahtui punainen muutti, johti chip laski valoteho ja käyttämällä life vähentää, monet kysyneet. Varmistaa tehokkaat LED normaali, lämmöntuotto siksi ensinnäkin ratkaisevan ongelmat voidaan ratkaista.

Kaksi elinikä LED junction lämpötilan ja valovirta,

Suuritehoiset LED, junction lämpötilan ja valovirta koko ominaisuuksien perusteella elinajan pituus on välitön intressi.

LED siru junction lämpötilan kasvaessa sen valovirta tuotannon lasku säännöllisesti, käyttöikä osoittaa alaspäin suuntaus nopeasti. Siis vähentää siru säilytetään sallitun alueen johti ensin ratkaistava keskeisiä teknisiä kysymyksiä.

Kolmanneksi johti pakkaus, lämpö

Termiikki Aikoa LED-paketin määräytyy LED-tuotantoprosessin. Kuva 2 osoittaa LED Paketti termiikki Aikoa yleensä ennakoiden ensisijaisesti chip termiikki aikoa ja, pakkauksen suunnittelu. Näin tieteellisen ja järkevällä suunnittelulla voi olla tyydyttävä LED opas lämmöstä ja jäähdytyksestä.

Neljä LED toissijainen ratkaisut jäähdytyksen alalla

Kaupallisesti saatavilla high-power LED rakensi sen kolhaista Paketti termiikki aikoa on vahvistettu, käyttöä ei voi muuttaa, siksi käyttää valaistus valaisimet tarpeen mukaan todellinen kunnossa ja toissijainen lämpö ratkaisu design työoloja.