Litium akku auringon katuvaloja

Litium akku auringon katuvaloja. Litium akku auringon katuvaloja, kutsutaan myös Li-ion auringon katuvaloja, litium auringon katuvaloja, Li-ion akku auringon katuvaloja. Etuna Lith

Tuotetiedot

Yangzhou kirkas aurinko ratkaisuja Co, Ltd on yksi johtavista Kiina litium akku auringon katuvaloja valmistajat ja toimittajat, ja ammatillinen yritys on oman tuottava tehdas, joka pystyy tuottamaan paras ja uusin litium akku solar street valot tuotteita, Tervetuloa ostaa tai tukku-tuotteet meiltä.

Litium akku auringon katuvaloja.
Litium akku auringon katuvaloja, kutsutaan myös Li-ion auringon katuvaloja, litium auringon katuvaloja, Li-ion akku auringon katuvaloja.

Litium akku auringon katuvaloja etu:
A.) Hyvä suunnittelu. Se on aurinko katuvalojen Viimeisten PV paneeli yhdistetään litium-akut. Sähkön korkea hyötysuhde solar PV paneelit aurinkoenergian syntyy ja tallennetaan kiinnitetty taakse paneeli litium-akut. Tämä voidaan sitten käyttää valtaa korkea kirkkaus LED-valot noin 12 tuntia yöllä * 3-4 pilvisellä säällä päivää.
B.) Vähentää ympäristövaikutuksia käyttämällä litium-akut
Toisin kuin yhteiset mallit, joka tarvittaessa erikseen asentaa suuri lyijyakut litium Solar katuvalot on pieni ja hienostunut ja lyijyä muotoilu vähentää sen kielteisiä ympäristövaikutuksia.
C.) Aurinkopaneeli, litium-akut ja LED-lamput ovat vähän huoltoa ja on pitkän toiminta-ajan
Toisin kuin yhteiset mallit, joita käyttää lyijyakut uusi malli on ympäristöystävällisempää. Litium-akut suorituskykynsä määrä on myös 1,5 kertaa lyijyakut, jolloin voit käyttää energiaa tehokkaammin.
Litium akku eksponentti aiheuttaja toiminta käyttöikä on yli 10 vuotta * 4, vähentää huollon hinta, akun vaihdon mahdollista. Aurinkopaneeli toiminnallinen elinikä on yli 20 vuotta, ja valo 80000 tuntia jos 12 tuntia vuorokaudessa 100 % luokitus, n. 18-vuotias.

Tärkeitä sovelluksia litium akku auringon katuvaloja.
Litium akku Solar katuvalot soveltuu käytettäväksi kouluissa, puistot, kadut, highway, farm, maisema, Puutarha, house ja julkiset ulkotilat

Joissakin malleissa litium akku auringon katuvaloja.

Nimi: Litium auringon katuvaloja
Malli: Matti-L1A
Suunniteltu Power: 30W-120W

Nimi: Litium auringon katuvaloja
Malli: Matti-N5
Suunniteltu Power: 30W-120W

Nimi: Litium auringon katuvaloja
Malli: Matti-N3
Suunniteltu Power: 30W-120W

Nimi: Litium auringon katuvaloja
Malli: Matti-N6
Suunniteltu Power: 30W-120W

Nimi: Litium auringon katuvaloja
Malli: BRT-A1
Suunniteltu Power: 30W-120W

Nimi: Litium auringon katuvaloja
Malli: BRT-A3
Suunniteltu Power: 30W-120W

Arvoisa vastaanottaja, ostopäällikkö
Kiitos aikaa käsittelyssä litium-akku auringon katuvaloja huolellisesti, jos sinulla on oma suunnittelu- tai yksityiskohtainen vaatimus, voit lähettää meille sähköpostia.
Myös jos et tiedä suunnittelu, voit kertoa meille keli kuten tie pituus, tien leveys, kuinka monta kaistaa? Sitä käytetään valoa kaupungin Iso tie tai vaalea pieni FreshPress? Niin, että suunnittelemme sinulle.
Myös kerro meille mikä kaupunki olet kotoisin, jotta voimme tarkistaa aurinko ja sää olosuhteet, ennen kuin teet malleja.
Pls lennättää lähettää postissa sales@brsolar.net
Kiitos vielä kerran aikaa ja toivon liiketoimintaa yhdessä suuret markkinat litium akku auringon katuvaloja.

Tutkimus