Korkea virka valaisimet & korkea maston lamppu

Korkea virka valaisimet & korkea maston lamppu: Suuri Post valaisimet, kutsutaan myös korkea lyhtypylväs, korkea napainen valaisin, korkea napainen Street valaisin, Pole tuodaan, korkea maston lamppu, korkea masto valaistus, korkea masto valaistus

Tuotetiedot

Yangzhou kirkas aurinko ratkaisuja Co, Ltd on yksi johtavista Kiina viestiesi valaisimet & korkea maston lamppu valmistajat ja toimittajat, ja ammatillinen yritys on oman tuottava tehdas, joka pystyy tuottamaan paras ja uusin korkea kirjaa valaisimet & korkea maston lamppu tuotteet, Tervetuloa ostaa tai tukku-tuotteet meiltä.

Korkea virka valaisimet & korkea maston lamppu:
Suuri Post valaisimet, kutsutaan myös korkea lyhtypylväs, korkea napainen valaisin, korkea napainen Street valaisin, Pole tuodaan, korkea maston lamppu, korkea masto valaistus, korkea masto valaistus, pään valot; Ulkouima mainostaulut laajalti käytetty lentokenttä, satama, plaza, stadium, square, highway station, kadulla tapa, jne

Myös:
Plaza korkea maston valaistus; Park korkea maston valaistus; Airport korkea maston valaistus; Dock korkea maston valaistus; Highway korkea maston valaistus; Stadionit korkea maston valaistus; Varastointi jaardin korkea maston valaistus; Ylikulkusilta korkea maston valaistus; Industrial-plant korkea maston valaistus; Toll-station korkea maston valaistus.

BRHPL-A1 korkea maston Pole

BRHPL-A2 korkea maston Pole

Materiaalin Test viestiesi valaisimet ja korkea maston lamppu:
1. kaikki materiaalia ostetut kuuluisan mill tehtaasta varmistaa laadun.
2.A mill todistuksella tehtaan tehtaan leima ja allekirjoitus on annettava ennen purkaa materiaalia tehtaallamme, muuten meillä syy kieltäytyä materiaali.
3. ennen tuottaa, Kaikki materiaali on läpäistävä kemialliset ja fysikaaliset analyysi varmistaa, että ne täyttävät pyydettyä voimaa ja osa.

Testaus, mukaan lukien:
1. materiaali testaus; 2. muoto testaus; 3. testauksen jälkeen galvanointi; 4. vetokoe;
5. tarkistaminen varusteet

Valmistamme korkea masto valaistus puolalaiset korkeus 12M - 50M
Täällä enemmän pisteitä selkeä:

Korkeus

12 m 50M

Puku

Lentokenttä, satama, plaza, stadium, square, highway station, kadulla tapa, jne

Muoto

Pyöreä, monen pyramidin Yksisarakkeinen lomake, monikulmion tai kartiomainen

Materiaali

Q345B/A572, vähintään myötölujuus > = 345n/mm2
Q235B/A36, vähintään myötölujuus > = 235n/mm2

Torrance ulottuvuuden

+- 2%

Valaistus lähde

400 W-5000 W suurpainenatrium tulva valo, valo laajennus: enintään 30 000 m²/100W-250W LED

Kevyt levy

Eri luku valinta, materiaalin kuuma dip galvanointi teräs runko

Nosto-järjestelmä

Nostin kiinteä napa Inner nosto nopeus 3 ~ 5 metriä hetken Equippede; Ant ferromagnetismia jarru- ja break-todiste laite, Käsikäyttö sovellettavan sähkökatkon

Sähkölaitteita käyttölaite

Sähkölaitteita laatikon haluat pitää pole, nosto-operaation voisi olla 5 metrin päässä napa kautta wire. Time-säädin ja valo-ohjaus voidaan varustaa ymmärtää täyden kuormituksen valaistus ja osa valaistus tila

Pintakäsittely

Kuumasinkitystä seuraavat ASTM A 123, väri Polyesteri valtaa tai millä tahansa muulla asiakkaan tarpeen.

Yhteinen puolalaisten

Lisää tila, sisempi laippa tilassa, kasvokkain yhteisessä tilassa.

Napa suunnittelu

Vastaan maanjäristys 8 luokalla

Tuulennopeus

160 km/h

Hitsaus

Meillä on ohi virhe testaus. Sisäiset ja ulkoiset kahden hitsaus tekee kunnossa hitsaus

Paksuus

6 mm 30 mm

Tuotantoprosessi

Raaka-aineen test→Cutting→Molding tai taipuminen →Welding (pitkittäis) →Dimension verify→Flangewelding→Hole →Calibration →Deburr →Galvanization tai jauhe-pinnoite, Painting→Recalibration→Thread→Packaging poraus

Paketit

Meidän pylväät normaalisti kattaa matto tai olki paali ylhäällä ja alhaalla, ainakin myös voi jälkeen asiakkaan tarpeen

Nosto-järjestelmä korkea maston lamppu
Salpa piipun sisäinen asennus kiinnike kaappi asennetaan alta masto-top talja-kokoonpano. Kaikki teräs kaapelit ovat ole alttiina ja tehokkaampaa suojelua.
Vapautusmekanismi tarttui ohjauksen aseita pystyy vapauttamaan paineita teräskaapelien kun käyttöasennossa. Lukitustoiminnolla päälle ja pois päältä on vakaa ja tärinää. Puskuri on suunniteltu tähti asennusteline välttää suoraa vahinkoa masto-top kokoonpano ja nostaa kuuluisuus asennusteline välillä.
Kuuluisuus tukikiinnike tasonsäätölaite on helppokäyttöinen ja kätevä jotta.
Special suunniteltu punainen lippu symboli on ilmeinen visuaalisia tehosteita ja heijastaa todellinen tilanne Tallentuva toimintaa.

Korkea virka valaisimet sovellus:

Plaza korkea maston valaistus
Airport korkea maston valaistus
Highway korkea maston valaistus
Varastointi jaardin korkea maston valaistus
Industrial-plant korkea maston valaistus

Park korkea maston valaistus
Dock korkea maston valaistus
Stadionit korkea maston valaistus
Ylikulkusilta korkea maston valaistus
Toll-station korkea maston valaistus

Tuottaa kapasiteetti: 30 korkea maston valaistus puolalaiset maksu 30 päivän kuluessa
Pakkaus:
Polttimo kääreitä korkea maston valaisinpylväitä, yksittäisten laatikoiden lampuille ja valvonta laitteiden, jne. 40' HP Lataa 7-20M/6-25M/5-30M/4-35M korkea maston valot.

Miksi KIRKKAAN auringon korkea maston valaisimet
Yhden luukun palvelu
Voit etsiä ratkaisuja lähes kaikki ulkovalaistus meiltä, kuten katuvalaistus, neliön valaistus, maisema valaistus, liikenteen valaistus ja kaupallinen valaistuksen ja niin edelleen.
Vertikaalisesti integroituneen tuotantojärjestelmän
Voit nauttia korkealaatuisen tuotteen kustannustehokkaaseen hintaan meiltä koska Valmistamme useimmat pääosaa LED lähteestä, valaisin, aurinkopaneeli, napa ja jopa maalaus jauhe hallita kustannuksiin ja laatuun.
+ 10 vuotta valmistuksen kokemus
Vuodesta 1997 lähtien olemme aloittaneet valmistus katuvalaistuksen. + 10 vuotta kokemuksia ollut vakuuttava vakuutus voimme tarjota luotettavia tuotteita.
Ammatillinen tehdas täydellinen laitos
Meillä on yksi ammatillinen tehdas tuottaa terästanko ja korkean viran. Myös varustettu täydellinen tuotanto- ja testauslaitteet, kuten teräs Pole liikkuvan koneen, Spray kone, paine kone, kokoavan pallopinnan, valaistus simuloida kone ja sää-kyky testaus koneet, jne. .
Kokenut suunnittelutiimi
10 kokenut teknisen Suunnitteluryhmämme voi ohjata ulkomailla ostajat sivuston työskentely.
Korkean tason myyntiryhmän palvelu
Meidän myyntiin kaikki hyvän koulutuksen ja voivat antaa sinulle paras palvelu säästää aikaasi ja tehdä työskentelevät lisää tehokkuutta.

Palvelumme:
1. vastata tiedusteluusi 24 työajan.
2. kokenut henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin sujuvasti Englanti.
3. mukautetun suunnittelu on käytettävissä. OEM- ja ODM ovat tervetulleita.
4. yksinoikeus ja ainutlaatuinen ratkaisu saadaan asiakkaan hyvin koulutettuja ja ammatillisen suunnittelijamme ja esikunnat.
5. Erikoisalennus ja suojelusta myynti tarjotaan jälleenmyyjäämme.
6. ammatillinen tehdas: valmistaja, joka on erikoistunut tuottamaan kaikenlaisia teräs pylväät yli 10 vuotta, kohtuullinen hinta ja hyvä laatu.
7. näyte: Lähetämme kokeeksi viikon testi, jos tilausmäärä on riittävän suuri. Mutta kuljetusmaksuja maksetaan yleensä vierelläsi, maksut kiihtyi, kun meillä on virallinen järjestyksessä.
8. rehellinen myyjä aina käytämme superior raaka-aineen pitkälle koneiden, insinööriä varmistamiseksi tuotteitamme on valmis ja vakaa ominaisuus. Tervetuloa yhteyttä tai Vieraile yrityksemme.

Teräs pylväät, teräksen voimalla pylväät, voimalla teräs pylväät, sähkö-sauvat, virtaa pylväät, voimalla pylväät, power distribution laitteet puolalaiset, sähköverkko & jakelu teräs pylväät, dip-kuumagalvanoitua teräs pylväät, lamppu pylväät, road puolalaiset, katuvalaistuksen puolalaiset, katu lamppu pylväät, aurinko katuvalojen teräs pylväät, korkea maston lamppu pylväät, road lamppu pylväät, katuvalaistuksen puolalaisia, teräksen postitse, kadulla puolalaiset, valaistus puolalaiset , korkea maston valaistus teräksen pylväät & tower, ympäri & neliön katuvalaistuksen teräs sisältää kahden käden tai yhden arm. Ruostumaton teräs pylväät, lipputangon masto ruostumaton teräs, alumiini katuvalo pylväät, liikenteen valaistus teräs pylväät, telecom tower puolalaisia, pohjalevy, tehdään kuumavalssatut teräskelojen, prosessi kuin leikattu levy, taivutus, muodostaa, automaattinen hitsaus, porata reikiä, laadun tarkastus ennen galvanoitu, kuuma dip galvanoitu tai jauhemaalaus, lopullinen laadun tarkastus asiakkaan tarpeen mukaan.

Arvoisa vastaanottaja, ostopäällikkö
Kiitos ajastasi käsittelyssä sivuiltamme korkea Post valaisimet huolellisesti, jos sinulla on oma suunnittelu- tai yksityiskohtainen vaatimus, Pls lähettää sähköpostia sales@brsolar.net ja kerro meille haluamasi määrä.
Kiitos vielä kerran aikaa ja toivon liiketoimintaa yhdessä suuret markkinat korkea virka valot.

Tutkimus